Børnefysioterapeut på klinik

Jeg kan hjælpe dit barn med at:

 • Øge kendskabet til sin egen krop  –  forbedre og udnytte egne motoriske ressourcer  –  få mod til at opsøge nye udfordringer  –  blive bedre til at lege  –  blive bedre til at koncentrere sig  –  øge kropsligt velvære og socialt overskud

Jeg kan hjælpe de voksne omkring barnet med at:

 • Få en større forståelse for barnets muligheder og begrænsninger  –  få brugbare og konkrete forslag til at stimulere motorik og sanser

Jeg træffes hos Ry Fysioterapi og Sundhedshus. Her ser jeg babyer, børn og unge med og uden henvisning.

Måske er du i tvivl, og gerne vil have børnefysioterapeutens øjne og erfaring med i en vurdering af hvordan det går med dit barns motorik, sansemotorik og generelle udvikling.

Kontakt mig  og lav en aftale, så ser vi sammen på dit barn i trygge omgivelser. 

Hos Ry Fysioterapi kører jeg Baby-leg 1 (1-5 mdr) og Baby-leg 2 (6-12 mdr)
kontakt mig, hvis du eller din mødregruppe har lyst til at være med.

Du kan altid booke tid hos mig eller hos

RY FYSIOTERAPI & SUNDHEDSHUS
Rugaarden 5, 8680 Ry

info@ryfys.dk

Tlf. 86 89 27 04

Mobil 50 50 29 17

www.ryfys.dk

Fysioterapi er for alle – også for babyer, børn og unge

Måske er dit barn blevet henvist til fysioterapi fra egen læge eller fra sygehuset pga.:

 • kranieskævheder/torticollis
 • behov for en ekstra indsats ved præmatur fødsel
 • udfordringer i den motoriske udvikling
 • tågænger, stramme muskler, nedsat bevægelighed, nedsat gangfunktion
 • myoser, muskulære spændinger
 • sansemotoriske udfordringer
 • diagnoser, der behøver motorisk træning (evt. vederlagsfri træning)
 • operationer, der kræver genoptræning ( evt. GOP)
 • eller noget helt andet!!

Det foregår i trygge og hyggelige omgivelser. Vi leger og bevæger os.

 

Det siges der om Fysleg

“Bodil har en hel fantastisk tilgang til både børn og forældre og vi har stor respekt for hendes enorme faglige viden og mange års erfaringer. 
Bodil har et fantastisk tag på Victor. Han glæder sig altid til aftalerne med hende. Bodil er rolig, kompetent og har altid spændende ting med i tasken, som eks. bolde, skumfigurer, tov el.lign., som hun bruger i hendes træning. Bodil har givet konkrete øvelser til Victor, som han med glæde laver. Bodil har taget billeder af Victor i forskellige øvelser, lavet en lille beskrivelse til hvert billede og lamineret dette ark, så vi som forældre præcis kan hjælpe korrekt. 
Victor er meget stolt over, at han selv er på billederne og dette er med til at motivere ham til at træne.”
Gitte Stausholm,

mor til Victor 6 år

“Jeg har kørt forskellige forløb sammen med Bodil. Faktisk helt fra Max var 5 mdr og ikke ville være på maven og opgaven med at få ham til at trille blev lidt udfordrende   vi har yderligere gang i et forløb nu hvor kravle, op af stå perioden er i gang. Vores træningstimer med Bodil er fuldstændige fantastiske – ikke kun får jeg gode råd og øvelser ud af det, men yderligere har Bodil et godt tag på Max og han elsker at lege med alle de gode ting hun har med. Jeg er sikker på at Max ville lære alle disse ting med tiden af sig selv men som første gangs mor har den tryghed og selvtillid Bodils besøg har givet mig betydet ro i sindet og den viden at min dreng er fuldstændig normal og i god udvikling været ubeskrivelig givende … Jeg vil til enhver tid anbefale alle der har den mindste tvivl om ens barn motorik at kontakte hende og komme videre
– det er hver en krone værd”
Hilsen en tryg mor
Susanne

1.gangs mor til Max på 1 år.

“Vi har været rigtig glade for Bodils svømmehold. Hun har en fantastisk naturlig begejstring der smitter af på både børn og voksne, og virker kompetent og dygtig i sin omgang med de små i det våde element”.
Anne-Birgitte

mor til Aksel 3 år

Den perfekte gave-ide

2 weeks ago

fysleg.dk

Kære alle jer ❤️
Meget lukker ned eller lever videre i begrænset omfang. Fys-leg tager selvfølgelig heller ikke på hjemmebesøg lige nu og hos Ry Fysioterapi, hvor jeg også holder til hedder det:

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at "Al unødig behandling udskydes" i 14 dage (16.-27. marts 2020). Derfor har vi besluttet, at klinikken kører i nødberedskab. Det betyder, hvis en behandling ikke er kritisk, så skal den udskydes. Derfor aflyses alle behandlinger, der ikke er absolut kritiske.

❤️ Jeg vil gerne hjælpe, støtte, vejlede og snakke med dig alligevel, hvis du har behov. Det kunne være du har brug for at få snakket om hvordan du kan støtte din baby - dit barn - i den motoriske udvikling, eller du har en særlig bekymring om dit barns udvikling, som du trænger til at vende med en fagperson. Det kan også være, du sidder med din lille nyfødte og tænker på, hvad det nu lige er, vi skal være særligt opmærksomme på i forhold til hovedfacon og lejring. Det kunne være du som gravid eller efter du har født, har brug for tip til hvordan du kan træne og bevæge dig hjemme i stuen. Måske har du helt andre udfordringer, som du tænker din børnefysioterapeut kan hjælpe dig med via telefon og mail.
❤️ Kontakt mig gerne via mail, så kan vi aftale en snak!
Pas på jer selv! Find legen og kreativiteten frem!!!
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

3 weeks ago

fysleg.dk

Kære medlem,
Vi holder os løbende opdateret og følger udviklingen af coronavirus (COVID-19) på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Derfor appellerer vi til, at hvis du har rejst i et risikoområde (Hong Kong, Iran, Kina, Norditalien Singapore, Sydkorea eller Japan), at du bliver hjemme i 14 dage.

Vores lokale team følger Sundhedsstyrelsens nyeste anbefalinger - så du kan trygt og roligt træne som vanligt hos dit lokale Fit&Sund-hus. 💪🍏

Husk god håndhygiejne - primært håndvask, evt. hånddesinfektion, hvis hænderne er rene og tørre samt hosteetikette (host ned i ærmet). Vi har selvfølgelig opmagasineret på desinficeringsmidler 🙂

Vh. Fit&Sund
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

3 weeks ago

fysleg.dk

EFTERFØDSELSTRÆNING. 💪👣
Kom og vær med! Jeg starter en ny omgang træning af 6 gange fra torsdag d. 26. 3. kl. 10.15 - 11.10.hos Ry Fysioterapi.
🧸Måske har du født for 6-8 uger siden, eller måske for 6 - 8 måneder siden.... Det er helt individuelt, hvornår du føler dig klar til at komme i gang med træning af ryg, mave, bækkenbund og balance.
⚽️Vi arbejder med små og store bolde og cirkeltræning, tilpasset individuelle behov. Baby er selvfølgelig velkommen, der er plads i salen! Meld dig til -eller måske har du flere spørgsmål?
Skriv til Bodil : bodil@fysleg.dk
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

Kontakt Fysleg