En gave. En barselsgave. En dåbsgave.

 

 

Den bedste gave fra Bedste. Fra en veninde, fra oldefar, fra personalegruppen på dit arbejde. Fra dig!

Gave-ideen

Giv en god gave med gang i. 

Du har nu en unik mulighed for at give en tryg og anderledes gave til en baby og forældre. En brugbar og kærlig hilsen fra dig. Et gavekort på to besøg af børnefysioterapeuten. Forældrene kan få svar på aktuelle spørgsmål i forhold til barnets motoriske og sansemotoriske udvikling. De får inspiration og ideer til at håndtere og lege med den lille nye, og bliver guidet igennem, den til tider bekymringsfyldte tid i starten, når en baby fødes.

To besøg af en erfaren børnefysioterapeut. Jeg er fleksible i forhold til tidspunkter og ugedage. Typisk vil det være smart med et besøg i starten når baby er 1-2-3 måneder gammelt og så en opfølgning efter et par måneder.

Blomster kan være smukke, men her er en gave der kan omsættes til rådgivning, der styrker bevægeglæden!

Jeg møder ofte forældre – også flergangsforældre – der stiller spørgsmål som:

  • hvordan undgår jeg skævt kranie?
  • er autostolen farlig for ryggen?
  • hvordan får jeg mit barn til at ligge på maven?
  • overbelaster jeg knæene, når de gerne vil stå?
  • kan mit barn holde til at hænge med hovedet nedad?
  • hvornår kan de klare at slå kolbøtter?
  • keder mit barn sig, når det ligger for sig selv?

Det er altid brugbart at blive husket på, eller få genopfrisket, hvordan vi kan støtte og stimulere motorikken, kroppen og sanserne. Det er vigtigt at fremme bevægeglæden og være opmærksomme på barnets udvikling.

 

 

Så nemt er det
Du udfylder nedenstående og sender til mig. Fortæl i hvilken anledning gaven skal gives, hvornår du gerne vil give en gave og til hvem. Så mailer jeg et gavekort til dig, som du selv kan printe.

Hvis du har en ide, til en anden gave, færre eller flere besøg, så skriv til mig – så finder vi en løsning!

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Nyt, nemt og trygt

5 hours ago

fysleg.dk

fysleg.dk kan nu også tilbyde at give særlig omsorg til mødrene!
❣️Kom og få massage før eller efter din fødsel hos Ry Fysioterapi og Sundhedshus. Som gravid får du mulighed for at ligge på maven. Alle bliver lejret lunt og godt, og kan få massage på ømme, trætte, spændte muskler. Eller måske du bare trænger til en pause, hvor du kan ligge afslappet og blive masseret? Mulighed for tider hver fredag. Ring til Ry Fysioterapi (86892704) og bestil en tid.
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

5 days ago

fysleg.dk

Efterfødselstræning kom og vær med! Jeg starter en ny omgang træning torsdag d. 13. 2.´20, kl. 10.15 - 11.10.hos Ry Fysioterapi. Måske har du født for 6-8 uger siden, eller måske for 6 - 8 måneder siden.... Alt er individuelt, her komme du i gang med træning af ryg, mave, bækkenbund og balance. Vi arbejder med små og store bolde og cirkeltræning, tilpasset dine behov. Baby er selvfølgelig velkommen! 6 gange træning for 590 kr. Skriv til Bodil : bodil@fysleg.dk og meld dig til 👍 ... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

1 week ago

fysleg.dk

👶Har du en lille baby i hænderne, så kom og få inspiration til hvordan du kan stimulere og lave bevæge-lege.
🔘Baby-leg 1 (1-5 mdr) tirsdag d. 11.2. ´20 kl. 9.30-10.25.
🏠Det foregår i gymnastiksalen hos Ry Fysioterapi og Sundhedshus. Seks tirsdage med sansemotoriske og motoriske udfordringer på babys niveau. Vi snakker om kranieskævheder, motorik, udvikling og meget mere!
✍️Meld dig til, ved at sende en mail til bodil@fysleg.dk
❤️Hilsen børnefysioterapeut Bodil
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

Kontakt Fysleg