Om Fysleg

Jeg er privatpraktiserende børnefysioterapeut med lang erfaring i arbejdet med børn og unge. Siden jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 1997, har jeg kun arbejdet indenfor børneområdet.

Jeg står klar til at rykke ud til små og store problematikker og udfordringer som børn kan støde ind i. Hos mig får du individuel rådgivning omkring dit barn, og sparring omkring bevæge-lege og kroppens funktioner.

I mit arbejde som børnefysioterapeut, har jeg gjort mig erfaringer med rigtig mange forskellige babyer, børn og unge. Præmature børn, komplicerede og enkle motoriske udfordringer som børn kan have i deres opvækst, fysioterapi og træning til børn med diagnoser, tilretning af hjælpemidler, mundstimulering, bassintræning og meget mere.

Det er vigtigt for mig, at der er et godt og trygt samarbejde med forældre og med andre voksne omkring barnet. Jeg snakker gerne med forældrene, og synes det er vigtigt at dele erfaringer og tanker – også uden om børns ører. 

Jeg har en legende, fantasifuld og positiv tilgang til behandling, træning og stimulering.

Fysleg.dk kører ud fra Skanderborg. Derudover er jeg fast tilknyttet Ry Fysioterapi og Sundhedshus.

Som privatpraktiserende børnefysioterapeut er jeg fri for kassetænkning og faste tider. Ved at vælge mig får I fleksible løsninger, løbende kontakt når det passer jer og et trygt hjemmebesøg når det er muligt for jer og jeres hverdag.

 

Det siges der om Fysleg

“Bodil har en hel fantastisk tilgang til både børn og forældre og vi har stor respekt for hendes enorme faglige viden og mange års erfaringer. 
Bodil har et fantastisk tag på Victor. Han glæder sig altid til aftalerne med hende. Bodil er rolig, kompetent og har altid spændende ting med i tasken, som eks. bolde, skumfigurer, tov el.lign., som hun bruger i hendes træning. Bodil har givet konkrete øvelser til Victor, som han med glæde laver. Bodil har taget billeder af Victor i forskellige øvelser, lavet en lille beskrivelse til hvert billede og lamineret dette ark, så vi som forældre præcis kan hjælpe korrekt. 
Victor er meget stolt over, at han selv er på billederne og dette er med til at motivere ham til at træne.”
Gitte Stausholm,

mor til Victor 6 år

“Jeg har kørt forskellige forløb sammen med Bodil. Faktisk helt fra Max var 5 mdr og ikke ville være på maven og opgaven med at få ham til at trille blev lidt udfordrende   vi har yderligere gang i et forløb nu hvor kravle, op af stå perioden er i gang. Vores træningstimer med Bodil er fuldstændige fantastiske – ikke kun får jeg gode råd og øvelser ud af det, men yderligere har Bodil et godt tag på Max og han elsker at lege med alle de gode ting hun har med. Jeg er sikker på at Max ville lære alle disse ting med tiden af sig selv men som første gangs mor har den tryghed og selvtillid Bodils besøg har givet mig betydet ro i sindet og den viden at min dreng er fuldstændig normal og i god udvikling været ubeskrivelig givende … Jeg vil til enhver tid anbefale alle der har den mindste tvivl om ens barn motorik at kontakte hende og komme videre
– det er hver en krone værd”
Hilsen en tryg mor
Susanne

1.gangs mor til Max på 1 år.

“Vi har været rigtig glade for Bodils svømmehold. Hun har en fantastisk naturlig begejstring der smitter af på både børn og voksne, og virker kompetent og dygtig i sin omgang med de små i det våde element”.
Anne-Birgitte

mor til Aksel 3 år

Den perfekte gave-ide

3 weeks ago

fysleg.dk

Mit Baby-leg 1-hold, der starter på tirsdag d. 11.2. ´20 kl. 9.30, har babyer født i september, oktober og november.... Men der er plads til to babyer mere - selvfølgelig sammen med deres mor eller far! Vi ligger på maven, ruller rundt, kryber, leger på bolde, bevæger os og bliver stimuleret. Vi skal også have baby-massage og snakke om motorik og sanser. Vil du være med - så skriv til bodil@fysleg.dk ... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

4 weeks ago

fysleg.dk

Jeg har to ledige pladser til Baby-leg 1 (1-5 mdr) med start tirsdag d. 11.2. ´20 kl. 9.30 - 10.25 hos Ry Fysioterapi og Sundhedshus. Så har du en baby og har lyst til at lege videre med den motoriske og sansemotoriske udvikling på et lille hyggeligt hold - så skynd dig at melde dig til. Send en mail til børnefysioterapeut Bodil på: bodil@fysleg.dk
Se mere på fysleg.dk eller hos Ry Fysioterapi.
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

1 month ago

fysleg.dk

Ledige pladser på Baby-leg! Kunne du tænke dig at blive inspireret til leg og motorik sammen med din baby, så kan du nå at være med fra tirsdag d. 11.2. ´20, og 6 tirsdage frem. (pris 590 kr)
Baby-leg 1 (1-5 mdr) Kl. 9.30-10.25. 3 Ledige pladser!
Baby-leg 2 (6-12 mdr) Kl. 10.45-11.40 1 ledig plads!
Det foregår i gymnastiksalen hos Ry Fysioterapi og Sundhedshus.
Skriv en mail til bodil@fysleg.dk
Se mere på www.fysleg.dk eller hos Ry Fysioterapi
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

Kontakt Fysleg