Om Fysleg

Jeg er privatpraktiserende børnefysioterapeut med lang erfaring i arbejdet med børn og unge. Siden jeg blev færdiguddannet fysioterapeut i 1997, har jeg kun arbejdet indenfor børneområdet.

Jeg står klar til at rykke ud til små og store problematikker og udfordringer som børn kan støde ind i. Hos mig får du individuel rådgivning omkring dit barn, og sparring omkring bevæge-lege og kroppens funktioner.

I mit arbejde som børnefysioterapeut, har jeg gjort mig erfaringer med rigtig mange forskellige babyer, børn og unge. Præmature børn, komplicerede og enkle motoriske udfordringer som børn kan have i deres opvækst, fysioterapi og træning til børn med diagnoser, tilretning af hjælpemidler, mundstimulering, bassintræning og meget mere.

Det er vigtigt for mig, at der er et godt og trygt samarbejde med forældre og med andre voksne omkring barnet. Jeg snakker gerne med forældrene, og synes det er vigtigt at dele erfaringer og tanker – også uden om børns ører. 

Jeg har en legende, fantasifuld og positiv tilgang til behandling, træning og stimulering.

Fysleg.dk kører ud fra Skanderborg. Derudover er jeg fast tilknyttet Ry Fysioterapi og Sundhedshus.

Som privatpraktiserende børnefysioterapeut er jeg fri for kassetænkning og faste tider. Ved at vælge mig får I fleksible løsninger, løbende kontakt når det passer jer og et trygt hjemmebesøg når det er muligt for jer og jeres hverdag.

 

Det siges der om Fysleg

“Bodil har en hel fantastisk tilgang til både børn og forældre og vi har stor respekt for hendes enorme faglige viden og mange års erfaringer. 
Bodil har et fantastisk tag på Victor. Han glæder sig altid til aftalerne med hende. Bodil er rolig, kompetent og har altid spændende ting med i tasken, som eks. bolde, skumfigurer, tov el.lign., som hun bruger i hendes træning. Bodil har givet konkrete øvelser til Victor, som han med glæde laver. Bodil har taget billeder af Victor i forskellige øvelser, lavet en lille beskrivelse til hvert billede og lamineret dette ark, så vi som forældre præcis kan hjælpe korrekt. 
Victor er meget stolt over, at han selv er på billederne og dette er med til at motivere ham til at træne.”
Gitte Stausholm,

mor til Victor 6 år

“Jeg har kørt forskellige forløb sammen med Bodil. Faktisk helt fra Max var 5 mdr og ikke ville være på maven og opgaven med at få ham til at trille blev lidt udfordrende   vi har yderligere gang i et forløb nu hvor kravle, op af stå perioden er i gang. Vores træningstimer med Bodil er fuldstændige fantastiske – ikke kun får jeg gode råd og øvelser ud af det, men yderligere har Bodil et godt tag på Max og han elsker at lege med alle de gode ting hun har med. Jeg er sikker på at Max ville lære alle disse ting med tiden af sig selv men som første gangs mor har den tryghed og selvtillid Bodils besøg har givet mig betydet ro i sindet og den viden at min dreng er fuldstændig normal og i god udvikling været ubeskrivelig givende … Jeg vil til enhver tid anbefale alle der har den mindste tvivl om ens barn motorik at kontakte hende og komme videre
– det er hver en krone værd”
Hilsen en tryg mor
Susanne

1.gangs mor til Max på 1 år.

“Vi har været rigtig glade for Bodils svømmehold. Hun har en fantastisk naturlig begejstring der smitter af på både børn og voksne, og virker kompetent og dygtig i sin omgang med de små i det våde element”.
Anne-Birgitte

mor til Aksel 3 år

Den perfekte gave-ide

1 week ago

fysleg.dk

Baby og træning...det kan være svært! Er der gået 6-8 uger eller mere siden din fødsel? Trænger du til at få lidt sved på panden og føler du dig klar til træning af mave, ryg, baller, bækkenbund, balance og holdning? Kom med til 6 gange efterfødselstræning hos Ry Fysioterapi! Pris 590 kr.

Der er flere ledige pladser på et nyt hold, der starter torsdag d. 13.8. ´20, kl. 10.15 - 11.10.
Der er selvfølgelig plads til baby i salen! Og vi kan stadig fint holde afstand til hinanden👍
Kontakt Bodil for tilmelding eller mere information på bodil@fysleg.dk
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

4 weeks ago

fysleg.dk

Børnefysioterapi. Baby-leg. Efterfødselstræning. Gravidmassage - eller bare massage til dig, der trænger. Du kan finde mig hos Ry Fysioterapi & Sundhedshus eller hos fysleg.dk
👶Ledige pladser på Baby-leg 1 (1-5 mdr) med start tirsdag d. 11.8.´20 kl. 9.30-10.25. 6 tirsdage frem (pris: 590 kr) Her hører du om, hvordan du kan støtte din babys sanser og motoriske udvikling, og får ideer til at stimulere og lege med din baby.
❤️Ledige pladser på Efterfødselstræning med start torsdag d. 13.8. ´20 kl. 10.15-11.10. 6 torsdage frem (pris 590 kr) Her træner vi mave, ryg, holdning, balance og bækkenbund, selvfølgelig med individuelle hensyn. Du får tip til, hvordan du bedst kan træne hjemme. Der er plads til din baby i salen.
✔️Kontakt fysioterapeut Bodil på mail: bodil@fysleg.dk for spørgsmål, mere information eller for tilmelding.
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

4 weeks ago

fysleg.dk

Uanset vejr og vind, er det sommer! Når det bliver august starter jeg en ny omgang Baby-leg og efterfødselstræning hos Ry Fysioterapi & Sundhedshus. Jeg har ledige pladser på Baby-leg 1 (1-5 mdr) med start tirsdag d. 11.8. ´20, kl. 9.30-10.25. (6 tirsdage frem - pris 590 kr)
Og jeg har ledige pladser på efterfødselstræning med start torsdag d. 13.8. ´20 kl. 10.15 - 11.10. (6 torsdage frem - pris 590 kr)
Skriv til bodil@fysleg.dk for mere info eller tilmelding!
... Se mereSe mindre

Se mere på Facebook

Kontakt Fysleg